BLOG

29
ag.

Hello, baby. Una idea brilliant.

hello baby


Potser perquè acabo de ser pare o potser perquè amb fassina Apple, potser per les dues coses. Avui vull mostrar-vos com un exempleat d’Apple ha mostrat el seu fill en societat. Ho ha fet de la mateixa manera que ho faria els de la poma mossegada amb un nou producte. A continuació podeu veure el resultat en el següent enllaç http://jonathanhenry.de.Simplement original i molt ben aconseguit.

08
abr.

Game of Social Thrones

Gran espot publicitari de HootSuite. Fent una picada d’ullet als apassionats de “Game Of Thrones” i aprofitant l’estrena de la flamant quarta temporada d’aquesta.
HootSuite hàbilment treu a la llum un espot que calca la capçalera de la sèrie amb les grans xarxes socials com a grans famílies. No es pot descriure, és millor veure’l.

14
març

Albert Sala, recorda el seu nom.

Avui faig un petit homenatge a un gran amic. Ens vam conèixer a l’ERAM, allà vam estudiar junts i des dels inicis ja li vèiem maneres.

4978099_300

Meticulós, artesanal, amb una gran sensibilitat, tot això et feia pensar que estava antiquat en un món on la tecnologia i els efectes especials estan a l’ordre del dia.
Mentre tu intentaves dominar Photoshop, After Effects, Maya… Ell et parlava de projectes fets a mà i de cop et deia:

– “Pintem unes cartolines, les movem per davant de la càmera, de manera que sembli un tràveling per tal de…”
– “Però Sala no és més fàcil fer-ho amb l’After Effects tot això?”

Quins incompresos estem fets d’havia pensar.

Ara, després d’uns quants anys i de marxar cap a Londres a buscar-se la vida (tots sabem que el talent d’aquest país marxa), ens “sorprèn” amb un vídeo tan brillant que ja és “Staff Pick” i porta més de 13.000 reproduccions a Vimeo. Em fa molta il·lusió compartir aquesta peça d’art d’un gran amic com l’Albert Sala.

Com deia aquell espot, recordeu el seu nom.

20
febr.

Cinematics Animation

Cinematics és un d’aquells treballs amb una simplicitat molt complexa. Una gran peça que resumeix els grans mites del cinema. Un projecte d’animació i il·lustració d’un gran dissenyador de motion graphics anomenat Pier Paolo.
Si us agraden els motion graphics no deixeu de visitar la seva pàgina web pierpaolo.tv

 

11
febr.

Pla seqüència de 6 icones.

He quedat impressionat amb aquest pla seqüència fet per The Sunday Times, imprescindible veure’l.

Un cop vist, també hi ha el vídeo del making of, increïble la coordinació de tot l’equip. Realment és boníssima la feina d’aquesta gent.

Us recomano veure el web Making of icons per veure tots els detalls del complex vídeo.

11
gen.

Propòsit 2014

ical2014Abans de res dir-vos que és un propòsit d’aquest any fer algun que altre post en aquest blog, la idea principal és mostrar, vídeos, imatges, gadgets, qualsevol cosa que vegi interessant, sempre dins del món dels audiovisuals i multimèdia.

També miraré de penjar els meus experiments, vídeos i proves vàries, que no puc qualificar de treballs i que per tant són experiències amb andròmines que puguin caure a les meves mans com Drones, BlackMagic, Mac Pro… i així donar-vos un punt de vista personal.

Per tant serà un blog de poques paraules i moltes imatges (els que em coneixeu ja ho sabeu).

Ens seguim llegint, o millor veient.

24
jul.

Benvinguts

369639dzHola a tots i totes,
aquest serà el meu nou lloc on mostrar les meves creacions més particulars i els nous descobriments sobre dissenyadors, pel·lícules, gadgets, etc.
Per tant us dono la benvinguda i espero que compartim les mateixes inquietuds.

Ens veiem.